6 Eylül 2015 Pazar

Seattle'da Benimle Serisi İkinci Kitap Savaş Benimle Yorumu | kitapmiti

Kitabın Adı : Savaş Benimle

Orjinal Adı : Fight With Me

Yazarı : Kristen Proby

Yayınevi : Aspendos

Sayfa Sayısı : 328

Liste Fiyatı : 20,00





Jules Montgomery bir adamı, özellikle de Nate McKenna'yı düşünmek için fazla meşgul ve de hayatından memnundu. Eğer dört erkek kardeşle büyümek ona bir şey öğrettiyse bu da dövmeli ve motosikletli seksi erkeklerden uzak durması gerektiğiydi. Hele bu adam bir de patronunsa... Birlikte geçirdikleri inanılmaz bir gecede, başka şeylerin yanında 'yakınlaşma yasağını' da ihlal etmiş olabilirdi ama bu bir daha tekrarlanmayacaktı. Bedeni ve kalbi onunla ne kadar kavga ederse etsin, insanın aklını başından alan seks için Jules kariyerini riske atacak bir kadın değildi.

Ama yakınlaşma yasağı, Nate McKenna'nın zerre umurunda değildi. Jules'u istiyordu ve ona sahip olacaktı. Kurallar ne de olsa istenildiği gibi eğilip bükülebilirdi. Nate, hafife alınacak bir adam değildi ve yaşadığı en iyi seksten sonra bir kenara atılmayı nasıl karşıladığını Jules Montgomery öğrenmek üzereydi. Jules ne kadar karşı koyarsa koysun, önünde sonunda Nate'in yatağında olacaktı. Tüm yasaklara rağmen...



Herkese yeniden merhaba. Seattle'da Benimle serisinin ikinci kitabı olan Savaş Benimle'nin yorumu ile karşınızdayım.
Savaş Benimle'yi oldukça sevdim. Konusundan bahsedersek; Jules işinde başarılı ve hayatından oldukça memnundur. Ancak patronu Nate ile aralarında başlayan çekime karşı koyamamıştır. Jules bu ilişkiye ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da Nate buna izin vermez ve Jules'u her şeye rağmen ister.

Savaş Benimle ilk kitapta en sevdiğim karakterlerden biri olan Jules karakterini anlatıyordu ve ben çok sevdim. Tabii ki de Luke ve Natalie çiftinin yeri ayrı ama Nate ve Jules çiftini de yeterince sevdim. Beni tek rahatsız eden kitaptaki yazım yanlışlarıydı. Çok sinir oldum gerçekten. Onun dışında oldukça güzeldi. Kitapta yer yer Luke ve Natalie'nin yaşamını okumakta güzel oldu.(Onları Jules'la olan bağlantıdan dolayı anlatıyor. Birebir değil.) İlk kitapta da uyardığım gibi cinsel içerikten hoşlanmayanlar okumasın. 

Seattle'da Benimle Serisinin İlk Kitabı Kaç Benimle'nin yorumu için tıklayın :) -- Kaç Benimle 

Bir sonraki yorumda görüşmek üzere keyifli okumalar :*

Puanım ;



0 yorum:

Yorum Gönder