19 Kasım 2015 Perşembe

Kusursuz Plan Yorumu | kitapmiti

Kitabın Adı : Kusursuz Plan

Yazarı : Fatih Murat Arsal

Yayınevi : Ephesus

Sayfa Sayısı : 496

Liste Fiyatı : 25,00





Tüm ışıldayan güzelliğine rağmen, o da aldatılabilirdi! İncitilebilirdi! Kalbi kırılabilirdi! Ama gururu yüzünden asla altta kalamazdı! Sevdiği erkeği elde etmek için garip bir plan yaptı. Planı kusursuz olmalıydı. Öyle de oldu! Gerçek niyetini kimse anlayamadı. Amacına erişebilmek için parasını, dayanılmaz güzelliğini, şaşırtan zekâsını ve çekici vücudunu ortaya koydu.

Bundan daha iyi plan olur muydu? Bir de duygularını ve arzularını gizleyebilseydi! Hain planların bile eğlenceli olabileceği, nefes kesen tutkunun elle tutulabilir olduğu bir FMArsal romanı daha!



    Herkese yeniden merhaba. Bugün en sevdiğim türk yazarlardan hatta en sevdiğim yazarlardan biri olan Fatih Murat Arsal'ın uzun zamandır çıkmasını beklediğim ve çıkar çıkmaz fuara koşup aldığım kitabı Kusursuz Plan'ın yorumunu yapacağım.

    Öncelikle kitabın konusundan biraz bahsetmek istiyorum. Kusursuz Plan'da Ebru ve Selim'in hikayesini okuyoruz. Ebru sevgilisi Yakup'a sürpriz yapmak için Çeşme'ye doğru yola çıkar ancak yolda kaybolur ve Selim'le karşılaşır. Selim kendisini gideceği yere bırakması karşılığında ona gideceği yeri göstermeyi teklif eder. Selim Ebru'yu gideceği yere kadar götürür ama Ebru'yu çok kötü bir sürpriz bekliyordur. Çok sevdiği sevgilisi Yakup onu aldatır. Bunun üzerine darmadağın olan Ebru'yu o halde bırakmak istemeyen Selim onu kendi evine götürür. Olaylar bununla sınırlı kalmaz. Ebru öyle bir plan yapar ki yaptığı kusursuz plan la hayatının aşkına kavuşacaktır .

    Kitap konu olarak benimde ilgimi çekmişti ki zaten bir FMArsal kitabının ilgimi çekmemesini bekleyemezdim. Ancak beni hayal kırıklığına uğrattığını söylemeden geçemeyeceğim. Yazarın diğer kitaplarındaki güçlü yan bu kitapta yoktu. Daha basit geldi bana. Çok güzel bir aşk romanı ona hiç bir lafım yok hatta bende sevdim. Ama yazarımızın önceki kitaplarına oranla bu kitabını daha zayıf buldum. Defalarca okuduğum diğer kitaplarındaki o yoğunluk bunda yoktu. Bunun dışında güzel bir kitaptı. Zaten kısa sürede bitebilecek bir kitap alıp okumanızı tavsiye ederim.

      Bir sonraki yorumda görüşmek üzere keyifli okumalar :*


Puanım ;
 
 


0 yorum:

Yorum Gönder